Wekker met natuurgeluiden

Wil je lekker wakker worden met heerlijke natuurgeluiden? Of wil je zelfs in slaap vallen met natuurgeluiden? Dan is een wekker met natuurgeluiden iets voor jou. Het kan vrij lastig zijn om je ideale wekker te vinden. Daarom gaan wij je helpen met die zoektocht, zodat je deze week weer heerlijk kunt slapen! In dit artikel gaan we kijken naar wat de 5 beste zijn. Of je nu een wekker met natuurgeluiden wilt zonder licht, met licht of zelfs met een sterrenhemel… We zullen naar alles kijken.

Dit zijn de beste wekkers met natuurgeluiden van 2024:


1. Philips Somneo HF3654/01

Philips Somneo HF3654/01

Op nummer 1 hebben we een echte alleskunner. Dit is de Philips Somneo HF3654/0. Deze wekker heeft echt zoveel te bieden! Hij heeft bijvoorbeeld een RelaxBreath. Een RelaxBreath helpt je om gemakkelijker in slaap te vallen. Hoe doen ze dat dan? Dat gaat via erkende ontspannings- en ademhaling oefeningen. Volg het geluid en het licht met je ademhaling en je zult merken dat je ogen steeds zwaarder worden, tot dat je in slaap bent gevallen. Dit helpt echt erg goed om alle stress van de dag van je af te laten glijden.

Overigens maakt deze wekker je echt super fijn wakker. Er zit namelijk een wake up light in. Dit is een licht die de zonsopgang stimuleert. Zo word je op een natuurlijke manier wakker. Dit is echt super fijn wakker worden. Het is ook klinisch bewezen door Philips dat dit echt werkt. 92% van de mensen werd fijn wakker met deze wekker. Je kunt het licht overigens ook gebruiken als nachtlampje of leeslampje.

Maar je komt natuurlijk op deze lijst terecht omdat je op zoek bent naar de beste wekker met natuurgeluiden. En dat is precies wat deze wekker is. Je kunt namelijk kiezen tussen 7 verschillende natuurgeluiden. Die allemaal overigens super helder klinken door de speakers in deze wekker. Ook kun je kiezen tussen de radio en zelfs 3 yoga wekgeluiden! En om het helemaal af te maken kun je ook nog eens met een AUX kabeltje je eigen muziek er op zetten.

Het display is te bedienen met touchscreen. En je kunt zelfs je telefoon opladen met deze wekker. Als je echt op zoek bent naar de beste wekker met natuurgeluid. Dan is de Philips Somneo HF3654/01 de beste keuze voor jou.


2. Living Nine Wekker met natuurgeluiden

Living Nine Wekker met natuurgeluiden

Dit is in principe een goedkopere versie van Philips Somneo HF3654/01. Hij heeft misschien niet alle functies, maar Living Nine is zeker een goede wekker met natuurgeluiden. Deze wekker heeft zelfs iets wat Philips niet heeft. En dat is dat deze wekker 7 verschillende kleuren sfeerverlichting heeft. Je kunt kiezen tussen de kleuren oranje, roze, rood, blauw, licht blauw, groen en licht groen. Het leuke aan deze wekker is dat je ook de sfeerverlichting kan instellen in helderheid. Het is helaas niet mogelijk om dit ook in te stellen als wake up light. In deze wekker zit overigens wel een wake up light. Die vult je kamer binnen 30 minuten met helder geel licht. Zo lijkt het net alsof je echt wakker word met een zonsopkomst.

Je vind op deze wekker ook natuurgeluiden. Hij heeft namelijk 7 verschillende natuurgeluiden. Zo heb je bijvoorbeeld zeegolven of vogeltjes die fluiten. Dit werkt echt super rust gevend. En het klinkt trouwens ook nog eens best goed door de nieuwe speakers van dit model. Op deze wekker zit ook een slaaphulp, die je helpt om in slaap te vallen. Dit kun je ook instellen met natuurgeluiden.

Ook kun je met deze wekker gewoon je telefoon opladen via een USB kabel. De USB poort vind je aan de achterkant van deze wekker met natuurgeluiden. En nog een laatste dingetje… Je kunt met deze wekker ook gewoon je favoriete radio zender op zetten en een dubbel alarm instellen. Ik zei toch dat deze wekker veel kon!

De prijs van deze wekker zal je zeker verbazen. Hij is een stuk goedkoper dan onze nummer 1 met bijna even veel functies. Als je op zoek bent naar een goedkopere wekker met natuurgeluiden, kijk dan zeker eens naar deze.


3. Sony ICF-C1PJ Wekker met natuurgeluiden zonder licht

Sony ICF-C1PJ Wekker met natuurgeluiden zonder licht

Dit is een super leuke wekker van Sony. Je kunt namelijk de tijd projecteren op je muur of op je plafond. Dat is echt iets wat deze wekker speciaal maakt. Met een projector krijg je meer sfeer in je huis. Mocht de stroom uitvallen dat is ook geen probleem voor deze wekker. Hij heeft namelijk een back-up batterij functie. Zo word je altijd op tijd wakker ongeacht of je stroom hebt. Je kunt dat dan alleen helaas niet meer gebruiken als smoes bij je baas (of wel?)…

Verder beschikt deze wekker met natuurgeluiden over een fm-radio. Je kunt dus met je favoriete radio zender wakker worden gemaakt. Heb je liever natuurgeluiden of een zoemer? Geen probleem! Het zit allemaal op deze wekker. Op deze wekker met natuurgeluiden vind je ook een dubbel alarm. Dit is handig als je je echt niet wilt verslapen.

Het kan best lastig zijn om de ideale wekker met natuurgeluiden, maar zonder licht te vinden. Deze wekker lijkt echter prima in dat plaatje te vallen. Er zijn niet zo veel wekkers met natuurgeluiden zonder licht. Als licht echt iets is wat je niet op je wekker wilt, dan is dit de ideale wekker voor jou.


4. Nikkei NR280P Wekkerradio

Nikkei NR280P Wekkerradio

Wat een mooi design heeft deze wekker toch! Dit is de Nikkei NR280P wekkerradio met natuurgeluiden. Deze wekker heeft een mooi design die in elk interieur past. Boven op de wekker heb je 2 soort van bulten. Deze bulten zitten er niet zomaar… Dit zijn namelijk de lampen! Hij ziet er niet uit als een standaard wake up light wekker, maar toch heeft ook deze wekker wake up lights. De wake up lights zijn wel iets minder echt dan onze nummer 1 en 2, maar, je word er toch fijner wakker mee. Deze wekker heeft trouwens zoveel leuke functies!

Zo heeft deze wekker bijvoorbeeld ook een projector voor op je plafond. Hierop kun je niet alleen de tijd aflezen maar ook de temperatuur en de datum. Om de projectie extra helder te maken kun je deze scherpte aanpassen via de draaiknop. Zo kun jij altijd goed de tijd zien op je plafond! Ik moet wel bekennen dat deze wekker misschien niet helemaal in dit lijstje past. Want er zitten geen ingebouwde natuurgeluiden in… Je kunt er wel voor kiezen om wakker gemaakt te worden met een radio. En er zijn radio zenders die natuurgeluiden afspelen.

Deze wekker kun je trouwens ook gewoon instellen per dag. Dus als je in het weekend op een heel ander tijdstip wilt wakker worden, dan kun je dat gemakkelijk instellen met deze wekker.


5. Bigben Wekker Met Sterrenhemel Projectie En Natuurgeluiden

Bigben Wekker Met Sterrenhemel Projectie En Natuurgeluiden

Ook in deze wekker zitten geen standaard natuurgeluiden, maar je kunt wel je eigen geluid/muziek opnemen! Dit kun je dus ideaal gebruiken als je wilt wakker worden met natuurgeluiden. Het is vrij lastig om een goede wekker te vinden met sterrenhemel en natuurgeluiden. Het meeste wat je tegen komt is troep uit China met echt een blik geluid. De Bigben wekker kwam het meest in de buurt van deze eisen… Alleen heeft deze dus geen standaard ingebouwde natuurgeluiden.

Momenteel scoort deze wekker 4/5 sterren uit 36 reviews. Dat is erg hoog voor een wekker met sterrenhemel projectie! Dat is niet zomaar… Het is een erg schattige wekker met veel functies. Zo kun je dus (wat ik al eerder zei) Je eigen geluid opnemen! Het is dus ook de ideale wekker voor kinderen. Word wakker met het geluid van je ouders. Ook krijg je bij deze wekker 3 verschillende plaatjes die je kunt projecteren op het plafond.

Wil je ook goed kunnen slapen? Dan zit er een slaap functie in. Die het geluid en licht steeds meer laat afnemen tot dat je in slaap bent gevallen. En om deze wekker helemaal af te maken, zit er ook een radio in! Het is de ideale kinderwekker met sterrenhemel projectie en “natuurgeluiden”.

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven