Wekker met draadloze oplader

In dit artikel gaan we kijken wat de beste wekker met draadloze oplader is (ook wel wekkers met qi lader genoemd). Het is echt super handig om je telefoon te kunnen opladen met je wekker. Zo heb je minder draad op je nachtkastje en meer plek in je stopcontact. Ook is het gemakkelijk om een wekker met draadloze oplader te hebben als je op reis gaat.

Let op dat niet elke telefoon draadloos kan worden opgeladen! Alle nieuwere telefoons kunnen dat tegenwoordig wel.

Dit zijn de beste wekkers met draadloze oplader van 2024:


Beste wekker met draadloze oplader: Onze top 5

Het kan vrij lastig zijn om een goede wekker met draadloze oplader te vinden. Op Bol.com heb je er op dit moment al een stuk of 90. En hier zitten best een paar slechte kwaliteit wekkers bij. Maar niet getreurd! Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste wekkers met draadloze oplader. Dit is onze top 5.

Dit zijn de 5 beste wekkers met draadloze opladers van dit moment


1. CALIBER HCG019QI/B – Wekker met draadloze oplader

CALIBER HCG019QI/B - Wekker met draadloze oplader

Dit is niet alleen een wekker met draadloze oplader… Deze wekker kan echt zo veel meer! Zo zit er ook een lampje op die je kunt gebruiken als nachtlampje. Ook kun je het lampje instellen als sfeer verlichting. Zo kun je veel verschillende kleuren instellen.

Het is altijd belangrijk dat je wekker met oplader ook daadwerkelijk goed oplaad. De Caliber HCG019QI/B Laad super snel op! En mocht je telefoon geen draadloos opladen ondersteunen, dan kun je er altijd voor kiezen om via de USB poort op te laden die in de wekker zit.

Laten we nu even kijken naar wat de wekker zelf allemaal kan. Zo heb je het display die automatisch het licht kan dempen, zo heb je in de avond geen last van het felle licht. Om 6 uur in de avond word hij minder fel, middernacht is hij het meest gedimd en om 7 uur sóchtends word hij weer fel. Natuurlijk heeft deze wekker ook gewoon een snooze functie, voor als je van uitslapen houd.

Als je op zoek bent naar een wekker met draadloze oplader en met licht, dan raad ik de Caliber HCG019QI/B zeker aan!


2. AIC 18BT wekkerradio met draadloze telefoonoplader

AIC 18BT wekkerradio met draadloze telefoonoplader

AIC 18 BT hoort ook zeker tot je beste wekker met draadloze oplader. Wat deze wekker zo speciaal maakt, is dat het een wekkerradio is. Je kunt gewoon wakker worden met je favoriete radio zender. Hij heeft zelfs een bluetooth functie, zodat je je eigen muziek kunt opzetten. Dus misschien dat dit voor jou wel de beste wekker is?

Deze wekker heeft helaas geen automatisch dimbaar display maar hij heeft wel zo veel functies! Je kunt trouwens wel zelf de helderheid aanpassen. Hij heeft namelijk 5 verschillende helderheid standen.

Wat ook erg handig is aan deze wekker, is dat hij een dubbele alarm functie heeft… Wat kan ik daar dan mee? Een dubbele alarm is super handig om in het weekend een andere alarm tijd te hebben of voor als je partner later moet wakker worden. Ook helpt een dubbele alarm om verslapen tegen te gaan.

Mocht je telefoon geen draadloos opladen ondersteunen, dan heeft hij ook nog altijd een USB poort aan de achterkant. Dus als je op zoek bent naar een wekkerradio met draadloze oplader. Dan is de AIC 18 BT zeker de wekker voor jou.

Meer informatie over de AIC 18 BT wekker met draadloze oplader


3. VRD Wekker Met Draadloze Oplader

VRD Wekker Met Draadloze Oplader

Dit is echt de ideale wekker voor op reis. Hij is namelijk lekker compact, maar je kunt er wel erg veel mee. Zo kun je deze bijvoorbeeld gebruiken als nachtlampje en is hij opvouwbaar. Dit zijn 2 erg handige functies die je zeker zult gaan gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon recht op zetten zodat je gewoon filmpjes in bed kunt kijken. Eigenlijk net als een tv maar dan gewoon op je telefoon!

Het nachtlampje zit aan de zijkant van de wekker. Ook vind je een antislipstrook aan de onderkant van deze wekker. Dit is wel zo handig natuurlijk… Met het lampje kun je precies zien waar je loopt als je bijvoorbeeld naar de wc moet. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon gebruiken als leeslampje.

Zoals je al verwacht heeft deze compacte wekker ook een draadloze oplaad functie. Je kunt je telefoon boven op je wekker leggen en de volgende dag is je telefoon opgeladen. Heb je een 2e persoon naast je liggen? Dat is geen probleem! Die kan gewoon via de USB poort opladen die op de wekker zit.

Als je op zoek bent naar een wekker die weinig ruimte in beslag neemt. Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen naar deze wekker.


4. RiverworkX Digitale Wekker met Draadloze oplader

RiverworkX Digitale Wekker met Draadloze oplader

De wekker van RiverworkX heeft een vrij aparte design. Ik vind hem persoonlijk erg strak en mooi tonen. Op deze wekker zit ook een nachtlampje, maar deze kun je instellen op 3 verschillende helderheden. Trouwens op de foto zie je “AM” en “PM”, dit kun je ook gewoon instellen naar een 24 uur klok als je dat wilt.

Je kunt je telefoonhoesje gewoon om je telefoon houden met deze wekker. Deze qi lader wekker kan namelijk door 8 mm materiaal. Super handig dus! Ook zit er in deze wekker met draadloze oplader een usb poort.

Deze wekker is vooral als je een goedkope trendy wekker met draadloze oplader wilt.


5. JAP AC328 digitale wekker

JAP AC328 digitale wekker

Op nummer 5 hebben wij een houten wekker staan. Houten wekkers zijn tegenwoordig best wel een trend. Er zijn daarom ook veel mensen op zoek naar een mooie houten wekker met qi lader. Maar helaas zit hier vaak troep bij uit China… JAP AC328 ziet er echter een stuk beter uit. Ook zijn de recente van deze houten wekker met draadloze oplader een stuk positiever dan andere in zijn soort.

Wat deze wekker met draadloze oplader zo bijzonder maakt, is dat hij ook de temperatuur toont op het display. Dit is wel een extra snufje van luxe. Ohja en als je in je handen klapt, dan gaat hij in spaarmodus. Dat is natuurlijk altijd leuk om even te proberen.

Verder heeft deze wekker 3 verschillende alarm tijden die je kunt instellen. Dit is handig voor als je niet wilt verslapen of als je met 3 mensen slaapt :). Verder kun je het display instellen op 3 verschillende helderheden. Zo word je in de avond niet wakker van het felle licht.

Wil jij een mooie houten wekker met draadloze oplader? Dan raad ik zeker aan om even naar deze wekker te kijken. Want veel andere houten wekkers zijn echt troep!


Waarop letten bij het kopen van een wekker met draadloze oplader

Bij het kopen van een wekker met draadloze oplader, zijn er een aantal dingen om op te letten. Hier zijn 5 dingen waar je op moet letten.

  1. Compatibiliteit: Controleer de compatibiliteit van de draadloze oplader met jouw telefoon voordat je de wekker koopt. Niet alle telefoons zijn compatibel met draadloze opladers. Zorg ervoor dat je telefoon draadloos kan opladen, voordat je een wekker koopt.
  2. Oplaadsnelheid: De oplaadsnelheid van de draadloze oplader kan verschillen tussen verschillende modellen en merken. Controleer de maximale oplaadsnelheid van de wekker om er zeker van te zijn dat jouw telefoon snel genoeg wordt opgeladen. Houd er rekening mee dat de oplaadsnelheid kan worden beïnvloed door het type hoesje dat je om je telefoon hebt.
  3. Veiligheid: Controleer of de wekker met draadloze oplader voldoet aan de veiligheidsnormen, zoals het Qi-certificaat. Dit betekent dat de wekker is getest op veiligheid en betrouwbaarheid en dat het opladen van jouw telefoon geen risico op schade of oververhitting met zich meebrengt.
  4. Ontwerp en functionaliteit: Kies een wekker met draadloze oplader die past bij jouw smaak en behoeften. Sommige wekkers hebben een strak en modern design, terwijl andere wekkers meer traditioneel zijn. Kijk ook naar de functionaliteit van de wekker, zoals de alarmfunctie, het display en andere handige functies.
  5. Prijs: De prijs van de wekker met draadloze oplader kan flink variëren tussen verschillende modellen en merken. Maak een budget voor wat je bereid bent te betalen voor de wekker met draadloze oplader.

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven