Wekker die niet tikt

Ben je helemaal klaar met het tikken van je wekker? Dan ben je toe aan een stille wekker. Een stille wekker is een wekker die niet tikt (zoals de naam al zegt). Een tikkende wekker kan echt je nachtrust goed verstoren! En dat wil je natuurlijk niet. Er zijn een hoop verschillende wekkers die niet tikken, dus ik heb een lijstje gemaakt met de 5 beste van dit moment. Deze wekkers in dit lijstje hoor je allemaal niet tikken. Precies wat je wilt dus!

Dit zijn de beste stille wekkers van 2024:


1. ATRIUM Radiogestuurd Analoog Wekker Die niet tikt

ATRIUM Radiogestuurd Analoog Wekker Die niet tikt

Omdat toch veel mensen op zoek zijn naar een analoge wekker die niet tikt, hebben we deze op nummer 1 staan. Deze stille analoge wekker heeft een mooie minimalistisch design dat in de meeste huishouden past! Wat ook erg handig is, is dat er een lampje in zit die je in de avond aan kan zetten zodat je de tijd goed kunt zien. Na 5 seconden gaat het lampje automatisch uit zodat je weer lekker kunt verder slapen. In deze stille wekker zit ook een sluimer functie. Ik vind dat zelf altijd wel super fijn!

Het design van deze stille wekker is trouwens ook echt geniaal! Kijk maar eens goed naar de wijzers. Die zijn namelijk glow in the dark. Hoe bijzonder is dat! Zoals je ziet heeft deze wekker een best wel chique uiterlijk met zijn mat zilveren kleur. Ik vind deze wekker dus echt de beste stille wekker die je niet hoort tikken.

En het allerbelangrijkste… Deze wekker tikt niet! En dat is toch best bijzonder voor een analoog wekker.


2. Denver CRP-618 Wekker Op Batterijen Die Niet Tikt

Denver CRP-618 Wekker Op Batterijen Die Niet Tikt

Op nummer 2 hebben we een speciale wekker. Dit is namelijk een stille wekker waarbij je de tijd kunt zien door een projectie. Je kunt dus de tijd gewoon aflezen van je muur of plafond! Dit kun je natuurlijk ook uit zetten als je het niet wilt. Buiten dat is de Denver CRP-618 echt een handige stille wekker. Er zit zelfs een radio in. Je kunt dus met je favoriete radio programma wakker worden.

En natuurlijk maakt deze wekker geen tik geluid, want hij is digitaal! Het is dus een ideale wekker op batterijen die niet tikt.


3. Philips AJ3400 – Wekkerradio

Philips AJ3400 - Wekkerradio

Dit is misschien wel de beste wekker van 2024. Als je op zoek bent naar een luxe “normale” wekker die niet tikt, dan is Philips AJ3400 iets voor jou. Zoals je ziet is dit een vrij normale wekker. Maar…. Deze wekker heeft wel echt alles wat je nodig hebt!

Normaal gesproken werkt deze stille wekker op stroom. Maar mocht de stroom uitvallen dan heeft hij nog back-up batterijen. Zo kom je dus nooit te laat. Dit is een van de handige functies die deze wekkerradio heeft. Zoals velen andere wekkers heeft deze wekker een radio en sluimer functie.

Het mooiste van deze stille wekker is toch wel dat hij echt alles heeft wat je nodig hebt. Met deze wekker kun je zeker een paar jaar doen (zonder een vervelende tik geluid). En dat alles voor een echt mooie prijs.


4. Karlsson Analoog Wekker Op Batterijen Die Niet Tikt

Karlsson Analoog Wekker Op Batterijen Die Niet Tikt

Dit is misschien wel de mooiste houten analoog stille wekker die ik heb gezien! Misschien is dat mijn persoonlijke smaak. Maar ik vind hem echt heel mooi. Deze wekker is gemaakt door Karlsson. Karlsson is een Nederlands merk die klokken maakt sinds 1980.

Deze wekker heeft 4 wijzers. Met de 4e wijzer geef je aan hoe laat de wekker af moet gaan. En natuurlijk heeft deze wekker een stil uurwerk!

Als je op zoek bent naar een houten analoog wekker op batterijen die niet tikt, dan moet je zeker deze wekker nemen. Deze innovatieve design past op elk nachtkastje.


5. Bigben My Teddy Kinderwekker die niet tikt

Bigben My Teddy Kinderwekker die niet tikt

Dit lijstje sluiten we af met een kinderwekker die niet tikt. Met deze wekker kun je niet alleen lekker wakker worden maar ook gemakkelijk in slaap vallen. Je kunt namelijk een muziekje afspelen zodra je wilt gaan slapen. Kies zelf hoelang je wilt dat de radio afspeelt voor dat je in slaap valt. Ook heb op deze wekker twee alarmtijden. Dit is bijvoorbeeld handig voor als je in het weekend wilt uitslapen en doordeweeks op tijd gewekt moet worden.

Ohja! Wat deze wekker trouwens ook heeft, is een projectie. Je krijgt bij deze wekker 3 projectie plaatjes die je op het plafond kan laten afspelen zodat je extra goed slaapt of wakker wordt! Deze wekker is in meerdere kleuren beschikbaar. Het is de ideale kinderwekker die niet tikt.


Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven