Wekker met projectie

Hoe vet zou het zijn om een wekker te hebben die de tijd heeft geprojecteerd op de muur of op het plafond. Dat zou toch geweldig zijn! Als je echt van modern en misschien zelfs wel een beetje van futuristisch houdt, dan zijn deze wekkers echt iets voor jou. Ik zelf vind deze wekkers echt niet normaal gaaf, daarom heb ik een lijstje gemaakt met de beste wekkers met projectie. In dit lijstje vind je de beste digitale wekker met projectie, beste wekkerradio met projectie, maar ook de radiogestuurde wekker met projectie. Oftewel er zijn veel verschillende wekkers met projectie die ik in dit lijstje ga behandelen. En ik weet zeker dat jij jouw nieuwe wekker hier gaat vinden.


1. Alecto AK-50 Digitale wekker met projectie

Alecto AK-50 Digitale wekker met projectie

Laten we beginnen met onze nummer 1 van de beste wekkers met projectie. Het plaatje geeft al erg goed aan wat deze wekker allemaal kan. Op het plaatje zie je trouwens de Engelse taal, maar dit kun je ook naar Nederlands veranderen. Dit is een digitale wekker met projectie die niet alleen de tijd weergeeft, maar ook de temperatuur van binnen in je huis. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk, want dan weet je altijd wat je te wachten staat. Veel mensen hebben ook altijd last van een irritant getik van wekkers. Dat heeft deze wekker gelukkig niet.

Met deze digitale wekker met projectie kom je nooit te laat. Hij is namelijk Radiogestuurd, met andere woorden atoom. Wat houd dat precies in zul je misschien wel denken… Een radiografische wekker loopt altijd gelijk met de grote atoom klokken, dus de officiële tijd.

Hoe werkt deze digitale wekker met projectie nou precies? Nou heel simpel! Met gewoon twee AA-batterijen. Wat overigens ook heel handig is aan deze wekker met projector. Je kunt hem dimmen op de juist licht sterkte. Deze rode projectie geeft dus gelijk ook wat extra sfeer in je huis. Ik vind dat deze wekker zijn nummer 1 dik heeft verdient.

Meer informatie over de Alecto AK-50 Digitale wekker met projectie


2. Denver CRP-618 – Wekkerradio met projectie

Denver CRP-618 - Wekkerradio met projectie

Als je al een tijdje op zoek bent naar een wekkerradio met projectie, dan kan het niet anders dat je Denver voorbij hebt zien komen. Dit is echt een wekkerradio die je moet hebben als je op zoek bent naar een wekkerradio met projectie. Deze wekkerradio kun je zelf instellen op je favoriete radioprogramma, of beeper. Op deze wekkerradio heb je een 180 ° draaibare projector, deze kun jij zo instellen dat de projectie perfect op je muur of plafond schijnt. Dat is natuurlijk wel echt een pluspunt van dit ding…

Natuurlijk heeft deze wekkerradio ook een sluimermodus (welke wekker heeft dat nou niet tegenwoordig). Wat wel een extra handigheidje van deze wekkerradio is, is dat hij zijn alarmtijden onthoud en… In het weekend kun je hem gewoon uitzetten! Dus voor degene die van uitslapen houd, Dit is echt de wekker die je moet hebben!

Ohja, sommige mensen zeggen dat hij op zijn kop projecteert, maar op de achterkant zit een knopje zodat je dit kunt omdraaien.

Meer informatie over de Denver CRP-618 Wekkerradio met projectie


3. Digitale Kinderwekker met Projectie

Digitale Kinderwekker met Projectie

Dit is echt een droom wekker voor elke kind. Hij heeft namelijk een USB-aansluiting zodat je je telefoon kunt opladen en natuurlijk een projector. Ik had gewild dat ik deze wekker had vroeger!

Met deze wekkerradio word je heerlijk wakker met een radiozender na keuze en een mooie projectie op je muur of plafond. Ook deze projector kun je weer 180° draaien. Deze kinderwekker met projectie heeft meer opties dan de wekkers hierboven. Hij kan niet alleen je telefoon opladen, wat al vrij bijzonder is vind ik. Maar deze projectie dimt automatisch zodra het donker begint te worden. Dat betekent dus dat je elke ochtend goed de tijd kan zien en in de avond geen last krijgt van het felle licht.

Zelfs dat is niet zijn enige extra functie! Stel je voor, de stroom valt uit in je buurt. Dus alle wekkers op netsnoer doen het ook niet meer. Behalve als je deze wekker hebt. In deze wekker met projectie zit namelijk een back-up batterij, zodat je echt zeker weet dat je wakker wordt.

Overigens is dit niet alleen maar een kinderwekker met projectie, volwassenen kunnen hem ook goed gebruiken. Ik denk dat ik binnenkort deze wekker ga kopen.

Meer informatie over de Digitale Kinderwekker met Projectie


4. Bigben Kubus Wekker Met Projectie

Bigben Kubus Wekkerradio met Projectie

Jahoor, deze wekkerradio met projectie kon natuurlijk ook niet ontbreken! Dit is echt een van de mooiste wekkers met projectie die verkrijgbaar zijn. Het Design springt er echt meteen uit. Als je de foto zo ziet, vraag je je misschien wel af “waar zit die projector dan?” Nou kijk eens goed. Rechtsbovenin op de kubus zie je de projector zitten. Dit kleine hoekje kun je draaien zodat hij perfect op je plafond of muur projecteert.

De knoppen spreken voor zich dat hoef ik denk ik niet meer uit te leggen. Die zijn gewoon lekker groot zodat je gemakkelijk alles kunt instellen. Het display is ook lekker groot en kun je dempen zodat je in de avond niet blind wordt door het licht. Deze wekkerradio werkt trouwens op gewoon het netsnoer, maar is ook prima te gebruiken op batterijen.

Mocht je trouwens deze afbeelding op de kubus niet mooi vinden, er zijn nog 11 verschillende kleuren en afbeeldingen van deze kubus op bol.com. Dit kan dus ook een perfecte kinderwekker met projectie zijn. Kies dus maar een leuke uit die goed bij jou past.

Meer informatie over de Bigben Kubus Wekkerradio met Projectie


5. Nikkei NR280P Wekkerradio

Nikkei NR280P - Wekkerradio

En dan zijn we alweer aangekomen op de laatste wekkerradio met projectie. Deze wekker heeft iets wat alle andere wekkers met projectie niet hebben… Namelijk een wake up light. Weet je wel? Een wake up light stimuleert de zonsopkomst, waardoor je natuurlijker wakker word. Hierop reageert je lichaam en die weet dan dat het ochtend is. Werkt jouw lichaam niet zo? Gelukkig zit er dan ook een wekkerradio in, zodat je met je favoriete radiozender weer wakker kunt worden. Het wake up light kun je trouwens ook gewoon gebruiken als nachtlamp.

Deze wekker heeft ook het omgekeerde van wat een normale wekker zou moeten doen! Hij heeft namelijk ook een slaapfunctie… Zodat je lekker zacht in slaap kunt vallen. Hoe dat in zijn werking gaat? De lampen en of radio kun je steeds zachter later afspelen. Of je nou binnen 10 minuten of binnen 90 minuten kunt slapen, dit kun je helemaal zelf instellen!

Met deze projector heb je helaas alleen maar een wekker met projectie op het plafond. Je kunt hem dus niet draaien. Maar goede kans dat dit voor jou helemaal geen probleem is! Hij kan overigens wel scherp gesteld worden op de juiste afstand met zijn draaiknop. Je hoeft trouwens met deze wekker niet alleen de tijd te projecteren, maar je kunt ook de temperatuur in je kamer mooi projecteren. Slaap je liever zonder projectie aan? Dan kan je deze gemakkelijk uitzetten.

Overigens vind ik het design van deze wekker met projectie op het plafond ook erg mooi! Jij ook?

Meer informatie over de Nikkei NR280P Wekkerradio met projectie


Dit waren de beste wekkers met projecties, hopelijk heb jij jouw nieuwe wekker met projectie gevonden! Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier het volledige collectie


Waar moet je op letten bij het kopen van een wekker met projectie?

Als je een wekker met projectie wilt kopen, zijn hier een paar dingen waar je op moet letten:

  1. Projectiehoek: Controleer de projectiehoek van de wekker voordat je hem koopt. Sommige wekkers hebben een beperkte projectiehoek, wat betekent dat je de wekker op een specifieke plaats moet plaatsen om de tijd goed te kunnen projecteren. Zorg ervoor dat je een wekker koopt met een grotere projectiehoek, zodat je de tijd vanuit verschillende posities in de kamer kunt zien.
  2. Projectiekwaliteit: De projectiekwaliteit is ook belangrijk om op te letten bij het kopen van een wekker met projectie. Sommige wekkers projecteren de tijd helder en scherp, terwijl andere wekkers een wazige of onscherpe projectie hebben. Test de wekker in de winkel als dat mogelijk is, zodat je de projectiekwaliteit kunt beoordelen voordat je hem koopt.
  3. Instellingen: Controleer de verschillende instellingen van de wekker voordat je hem koopt. Sommige wekkers hebben een automatische helderheidsregeling, terwijl andere wekkers handmatig kunnen worden aangepast. Sommige wekkers bieden ook verschillende projectiemodi, zoals een plafondprojectie of een muurprojectie. Kies een wekker met de instellingen die het beste bij jouw behoeften passen.
  4. Geluidsniveau: Sommige wekkers met projectie hebben een luid alarm dat je uit je slaap kan halen. Zorg ervoor dat je het geluidsniveau van de wekker controleert voordat je hem koopt en kies een wekker met een geluidsniveau dat bij jouw behoeften past.
  5. Voeding: Wekkers met projectie hebben stroom nodig om te werken. Sommige wekkers werken op batterijen, terwijl andere wekkers op netstroom werken. Kies een wekker met de voedingsbron die het beste bij jouw behoeften past. Als je de wekker mee wilt nemen op reis, kies dan een wekker die op batterijen werkt zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven