Wekkerradio met cd speler

In deze Top 5 gaan we kijken naar de beste wekkerradio met cd speler. Cd spelers zijn wellicht een beetje ouderwets, maar je hebt tegenwoordig echt super moderne wekkerradio’s die dit nog steeds ondersteunen. Er blijkt nog steeds een hele markt voor wekkerradio’s met cd speler te zijn. Dat vind ik ook niet gek. Ik heb zelf namelijk ook nog super veel leuke cd liggen die ik al te graag wil gebruiken als wekker. Het fijne aan de wekkers van tegenwoordig is dat het er vaak een DAB+ Radio in gebouwd is. ALs je de cd’s beu bent kun je gewoon gebruik maken van je wekkerradio.

De meeste wekkers komen ook met een AUX poort. Hiermee kun je je telefoon connecten en muziek afspelen vanaf je telefoon. Er zijn zelfs nog wekkers met mp3 speler! Laten we maar snel verder gaan naar dit lijstje…

Dit zijn de beste wekkerradio’s met cd speler van 2024:


1. Lenco CR-740 Wekkerradio met cd speler

Lenco CR-740 Wekkerradio met cd speler

Op nummer 1 hebben wij de Lenco CR-740 staan. Als je al enige tijd op zoek bent naar een wekkerradio met cd speler dan zal je dit niet verbazen. Hij komt namelijk met zoveel functies en kwaliteit. Lenco CR-740 is in 2019 ge├»ntroduceerd dat is nog vrij nieuw voor een wekkerradio met cd speler. Deze wekker komt met super helder geluid door zijn speakers. En mocht je gewoon lekker muziek willen luisteren dan kun je ook nog eens een kop telefoon aansluiten. Maar goed… Laten we eens kijken naar wat deze wekker allemaal te bieden heeft.

Om te beginnen heeft deze wekker een cd speler, waar je je favoriete cd’s mee kunt afspelen. Dit is wel echt een must van deze top 5. Schaapjes tellen is verleden tijd met deze wekkerradio. Je kunt namelijk ook met je favoriete muziek in slaap vallen door zijn slaaptimer. Ook beschikt deze wekkerradio over een DAB+ functie zodat je je favoriete radio zender kunt beluisteren. Mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je je telefoon connecten via de AUX-ingang. Hiermee kun je zelfs je favoriete muziek afspelen via je telefoon.

Als dit je nog niet heeft overgehaald om deze wekkerradio met cd speler te kopen dan zal de USB poort dat zeker doen. Je kunt namelijk gewoon je telefoon opladen met deze wekker. Hoe handig is dat! Dit bespaart een hoop extra draden naar je nachtkastje. Neem zeker even een kijkje naar dit product. Je zult er geen spijt van krijgen.


2. Soundmaster URD480SW Wekkerradio met cd speler en usb aansluiting

Soundmaster URD480SW Wekkerradio met cd speler en usb aansluiting

Vanaf nu word het een echte Soundmaster lijstje. Soundmaster is namelijk erg gespecialiseerd in wekkerradio’s met cd speler. Je zult ze vast en zeker vaker zijn tegen gekomen. Dit is de Soundmaster URD480SW. Persoonlijk vind ik dat deze wekkerradio een mooier en modernere style heeft als onze nummer 1. Deze wekker is ge├»ntroduceerd in 2018.

Met deze wekker kun je wakker gemaakt worden met muziek via de cd speler, radio, DAB+, mp3, USB of zoemer. Genoeg geluidjes dus om lekker wakker te kunnen worden. Houd je meer van uitslapen? Dat is ook geen probleem met deze wekkerradio. Er zit namelijk ook een snoozer in. Het display is lekker fel zodat je het goed kunt lezen. Vind je dit echt veelte fel? Dan kun je het aanpassen met de sluimerknop. Ook zit er in deze wekker een slaap functie zodat je gemakkelijker in slaap kunt vallen.

Wil je naar je eigen geweldige muziek luisteren zonder andere te storen? Dan kun je gewoon een headset toevoegen. En om niet te vergeten zit er ook op deze wekkerradio met cd speler een dubbel alarm. Dit is handig als je met iemand slaapt die iets later moet opstaan.

De meeste mensen zijn erg positief over deze wekkerradio met cd speler. Hij kan wel lastig te bedienen zijn maar dit komt ook weer met een voordeel dat hij erg veel functies heeft. Al met al, als je op zoek bent naar een wekkerradio met cd speler die extreem veel functies heeft en echt geweldig geluid? Dan is dit de wekker voor jou.


3. Soundmaster URD480WE DAB+

Soundmaster URD480WE DAB+

Waarschuwing! Bij het horen van dit geluid wil je je bed niet meer uit. Het geluid wat uit deze wekker komt is extreem goed. Hij is dus echt speciaal gemaakt om goed geluid te leveren. En natuurlijk is het weer een soundmaster, net als onze nummer 2 en 4. En als andere genoeg hebben van de muziek kun je altijd je koptelefoon er aan verbinden. Als je goed kijkt naar dit plaatje zie je dat hij een Groot LCD display heeft. Deze kun je zelf dimmen als je hem te fel vind.

Op deze wekker kun je een dubbel alarm zetten. Je mag zelf kiezen of je wilt gewekt worden door de DAB+ radio, cd speler of zoemer. Deze Cd-speler heeft een resume functie. Hiermee onthoud hij precies waar je was gebleven met je muziek, zodat je hem gewoon weer vanaf dat punt kunt afspelen. Wil je nog iets langer genieten van de muziek in je bed? Dat is ook geen probleem want er zit op deze wekker een snooze functie. Ook zit er voor mensen die moeilijk in slaap vallen een slaaphulp in.

Het is al met al, weer een prima wekkerradio met cd speler van Soundmaster.


4. Soundmaster URD860WE wekkerradio met cd speler en MP3

Soundmaster URD860WE wekkerradio met cd speler en MP3

Deze wekkerradio met cd speler van Soundmaster ziet er alweer heel anders uit. Het is misschien niet hun beste wekkerradio, maar slecht is hij ook zeker niet. In principe heeft hij alles wat je zou willen hebben in een wekker. Zo heeft deze wekker een FM-radio waarmee je je favoriete radio zender mee kunt afspelen. De bekende snooze functie wat tegenwoordig echt een must is voor elke wekker. Ik gebruik die snooze functie nogal vaak. En een dubbel alarm is ook niet geheel overbodig.

Ook heeft deze wekkerradio met cd speler een lekker groot display, waarmee je goed de tijd kunt zien. Je kunt met de USB-aansluiting ook je favoriete muziek afspelen of gewoon je telefoon opladen.

Het fijnst aan deze wekker is, is dat hij niet zo groot is (b160 x h79 x d239 mm). Er is wel een nadeel aan dit apparaat. En dat is dat hij relatief oud is. Het geluid is dus niet het allerbeste. Maar je kunt wel lekker je cd’s afspelen als wekker!


5. Auna Dreamee DAB+ wekkerradio

Auna Dreamee DAB+ wekkerradio

Nou he he… Eindelijk weer een andere wekkerradio met cd speler dan soundmaster! Op nummer 5 hebben wij de Auna Dreamee DAB+ Wekkerradio met cd speler. Dit is een vrij onbekende merk in Nederland. Op Nederlandse website vind je dus ook helemaal geen recensies over dit product! Maar wij zouden wekker24.nl niet zijn als we dit niet even verder gingen onderzoeken. Op verschillende buitenlandse websites scoort dit product namelijk vrij hoog met allemaal positieve reviews. Veel mensen hebben het over zijn heldere geluid. Sommige beweren zelfs dat het een stuk beter is dan normale fm-radio wekkers. Het is echt een mooie retro wekkerradio uit de jaren 50 (maar dan gemaakt in 2018).

Het is een DAB+ wekkerradio. Wat dus inhoud dat je geen last meer hebt van die kraak geluiden in een radio. En om deze retro wekker nog moderner te maken kun je ook je telefoon ermee opladen via een USB-aansluiting. Ook vind je op deze wekkerradio natuurlijk een cd speler. Deze heeft ook een pauze functie, zo onthoud hij precies waar je was gebleven als je de muziek weer start.

Heb je nog een mp3 speler? Die kun je ook gewoon op deze wekkerradio aansluiten.

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven