Beste wekker voor diepe slapers

Op zoek naar de beste wekker voor diepe slapers? Wakker worden kan voor velen van ons lastig zijn en zeker als je een diepe slaper bent. Ik slaap bijna altijd door mijn wekker heen, daarom ben ik een website gestart over wekkers. Gelukkig bestaan er echt wekkers die zelfs mij wakker krijgen. Ik ben er zeker van dat jij ook wakker zult worden van deze wekkers. Ze zijn speciaal gemaakt voor mensen die heel diep slapen. In dit artikel vindt je onze Top 5 beste wekkers voor diepe slapers. Laten we maar meteen beginnen met mijn nummer 1 die jou 100% wakker maakt!


1. SONIC BOMB DE LUIDSTE WEKKER OP AARDE!!

SONIC BOMB DE LUIDSTE WEKKER OP AARDE!!

Hoe diep je ook slaapt, je kunt deze wekker zelfs niet in je slaap verslaan. Hij heeft 113 dB en dat maakt deze wekker de luidste wekker op aarde! 113 DB staat gelijk aan een kettingzaag of een rockconcert. Dat wilt dus zeggen dat deze wekker extreem luid is. Er is dus geen twijfel mogelijk of dat je als diepe slaper hierdoor wakker wordt. Mocht het geluid echt veelte hard zijn, dan kun je dit natuurlijk wel aanpassen. Anders is het misschien ook weer niet helemaal fijn…

Alsof dat nog niet genoeg is om wakker te worden, zit er ook een trilplaatje bij die je onder je kussen kunt leggen. Dus je hoort niet alleen de wekker als je wakker moet worden, je voelt hem ook nog eens! Dus… Zelfs de diepste slapers kunnen niet lekker doorslapen met deze wekker. Als het echt belangrijk is om op te staan, dan zou ik zeker deze wekker kopen.

Meer informatie over de Sonic Bomb


2. Schokkende Wekker Voor Diepe Slapers

Schokkende Wekker Voor Diepe Slapers

Ben je iemand die echt niet wakker kan worden door een wekker of iemand die door zijn snooze heen slaapt? Als je vaak door je snooze slaapt, is deze wekker de oplossing. Hij geeft namelijk een schok zodra je wilt snooze. Stel je bent half aan het slapen en doet toch stiekem op de snooze knop drukken. Dan ben je vanaf nu wel echt wakker en bewust als het gebeurt!

Persoonlijk vindt ik het een erg leuke wekker die ook echt heel handig is. Het enige nadeel vind ik dat hij misschien niet zo’n mooi uiterlijk heeft. En eigenlijk is deze wekker ook bedoelt voor verjaardagscadeautjes. Maarrr… Daar zit ook gelijk een voordeel aan. Deze wekker is namelijk echt super goedkoop! Dus hij is het zeker waard om uit te proberen.

Meer informatie over de schokkende wekker voor diepe slapers


3. Amplicomms TCL 350 Wekker voor Diepe Slapers

Amplicomms TCL 350 Wekker voor Diepe Slapers

Persoonlijk vindt ik dit echt een mooie wekker. Amplicomms TCL 350 is niet voor niets onze nummer 3. Hij werkt namelijk echt super goed tegen diepe slaap. Eigenlijk is deze wekker gemaakt voor slechthorenden. Maar hij is ook super goed geschikt voor diepe slapers! Deze wekker is super luid, namelijk 80 dB. Dat staat ongeveer gelijk aan een deurbel of vrachtverkeer. Als dat nog niet genoeg is, zit ook hier een trilplaatje bij die je onder je kussen kunt leggen. Die zal je wakker maken zodra je moet opstaan. En als dat nog niet genoeg is… Dan heeft deze wekker ook een Fel flikkerend licht zodat je zeker wakker wordt.

De Amplicomms TCL 350 komt met erg veel functies die erg handig zijn voor diepe slapers. Maar buiten dat om is het ook echt een super wekker. Hij is namelijk radiografisch gestuurd, zodat de tijd altijd nauwkeurig klopt. Ik raad deze wekker iedereen aan die een diepe slaper is!

Meer informatie over de Amplicomms TCL 350


4. BasicXL Rijdende Wekker

BasicXL Rijdende Wekker

Dit is misschien wel de irritantste wekker voor diepe slapers. En daarom past hij dus ook goed in deze Top 5 beste wekkers voor diepe slapers! Misschien heb je wel eens van een rijdende wekker gehoord, maar nooit echt overwogen om het daadwerkelijk te kopen. Toch stel ik voor dat je hem gaat proberen als je geen andere geschikte wekker vindt. Je kunt deze rijdende wekker op je nachtkastje zetten en zodra het tijd is rijd hij eraf met een alarmtoon. Dus je zult wakker worden van het geluid en de beweging in je kamer. Ook kun je niet gemakkelijk verder slapen want je zult toch echt uit bed moeten komen om hem uit te zetten. Een groot voordeel aan deze rijdende wekker is zijn alarmtoon, die is niet te verwarren met andere geluiden.

Maar toch stiekem… Wat een lol kun je hebben aan deze wekker! Hoe grappig is het nou om in de ochtend chagrijnig achter een wekker aan te rennen. Dat kun je je toch niet voorstellen. Het is echt een wekker die de moeite waard is om te proberen. Een rijdende wekker is echt een goede manier om tegen diepe slaap in te gaan.

Meer informatie over de BasicXL Rijdende Wekker


5. Philips HF3520/01 – Wake-up light

Philips HF3520/01 - Wake-up light

En dan zijn we alweer bij de laatste van dit lijstje… Onze nummer 5 behoort ook echt tot de beste wekker voor diepe slapers van 2024. Deze wekker is van een geliefde Nederlands bedrijf. Philips is begonnen met het ontwikkelen van wake up lights. Met wake up lights word je gemakkelijker en fijner wakker. Dit hebben ze klinisch getest. Het display wordt automatisch gedimd zodra het in je kamer donker wordt, hoe handig is dat! Ook maakt deze wekker je geleidelijk wakker, ze bootsen namelijk de zonsopkomst na. Dit zorgt ervoor dat 92% van de mensen beter uit bed komt. Grote kans dus dat dit ook voor jou zo geldt!

Je kunt ervoor kiezen om je favoriete FM radio zender op te zetten, of dat je toch eens de natuurgeluiden wilt proberen. Met deze gekleurde zonsopkomst wordt je gewekt om een natuurlijke manier. Daarom vindt ik dat dit een van de beste wekker is voor diepe slapers.

Meer informatie over de Philips HF3520/01


Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven