Wekker op netstroom

Een wekker op netstroom kent veel voordelen. Zo hoef je niet om de havenklap je batterijen te vervangen. Dit bespaart dan ook weer gelijk je geld! Ook beschikken deze wekkers vaak over meerdere functies. Er zijn een hoop wekkers op netstroom. Het kan daarom ook redelijk overweldigend zijn om een goeie wekker te kiezen. Maar geen zorgen, want wij hebben dit probleem voor je opgelost! 🙂

In dit atikel gaan we kijken naar onze top 5 beste wekkers op netstroom.


Beste wekker op netstroom: dit is onze top 5:

Ben jij op zoek naar een wekker op netstroom? Tegenwoordig worden er heel wat wekkers op netstroom verkocht, hierdoor kun je waarschijnlijk moeilijk kiezen. Om je hierbij te helpen hebben we onze top 5 op een lijstje gezet.

Dit zijn de 5 beste wekkers op netstroom van 2024:


1. Philips AJ3400 Wekker op Netstroom

De eerste wekker op netstroom in onze lijst is de Philips AJ3400. De Philips AJ3400 heeft een groot afleesbaar scherm. Dit scherm kun je door batterijen ook aflezen wanneer de stroom uitvalt. Wanneer de stroom uitvalt, gaat de wekker toch werken op batterijen. De batterijen dienen dus als een soort backup.

Ook moet je met de Philips AJ3400 niet lang zoeken naar je favoriete radio, je kunt namelijk een zender instellen als voorkeurzender. Met deze wekker hoef je ook niet wakker te worden met een vervelend geluidje. Je kunt immers zelf een radiozender uitkiezen. Wanneer het dan tijd is om op te staan, begint de radio met je gekozen zender te spelen.

Wil je niet alleen opstaan met je favoriete muziek, maar ook in slaap vallen met je favoriete muziek? Ook dat is mogelijk. De Philips AJ3400 beschikt namelijk over een ‘sleeptimer’, waarmee je zelf kunt bepalen hoelang je naar je favoriete radiozender wilt luisteren voor je in slaap valt.

Moet je partner op een ander tijdstip opstaan? Dat is geen probleem. Met de Philips AJ3400 kun je namelijk twee verschillende wektijden instellen; één voor jezelf en één voor je partner. Zo bespaar je kosten, aangezien je maar één wekker moet kopen voor één persoon en voor maar één wekker stroom moet betalen.

Samengevat: ben je een echte muziekfan, die met muziek wilt opstaan en in slaap wilt vallen? Dan is deze wekker met een groot afleesbaar scherm iets voor jou!


2. Sony XDR-C1DBP

De tweede wekker op onze lijst is de Sony XDR-C1DBP. Ook deze wekker heeft een batterij, die als backup dient. Net zoals de Philips AJ3400 kun je favoriete zenders instellen, en kiezen om wakker te worden met muziek. Nog een gelijkenis tussen de Philips AJ3400 en de Sony XDR-C1DBP, is het feit dat je twee alarmen kunt instellen.

Naast gelijkenissen, zijn er ook wel enkele grote verschillen tussen de nummer één en twee op onze lijst. Zo beschikt de Sony XDR-C1DBP over een DAB+ radio, waardoor je naar muziek kunt luisteren zonder last te hebben van ruis.

Is de batterij van je telefoon ’s avonds vaak leeg, en zou je die naast je willen opladen? Dat is mogelijk met de Sony XDR-C1DBP! De Sony XDR-C1DBP beschikt namelijk over een usb-poort, waarmee je smartphones kunt opladen.

Samengevat: wil je genieten van DAB + radio, en wil je je gsm naast je opladen? Dan is de Sony XDR-C1DBP iets voor jou!


3. Philips HF3531/01

De derde wekker op netstroom op deze lijst is de Philips HF3531/01. Deze wekker werd, zoals je aan de naam kunt horen, ontworpen en geproduceerd door hetzelfde merk als de eerste wekker op deze lijst. Namelijk Philips. Toch zijn de twee wekkers erg verschillend. Zo wordt je met de Philips HF3531/01 niet gewekt door de radio of een zoomer. De Philips HF3531/01 is immers geïnspireerd door de zonsopgang, en daarom wordt je door deze wekker gewekt door een combinatie van licht en geluid.

Het licht is net zoals de zon, het verkleurt van zacht morgenrood naar zonnig geel. Het geluid kun je zelf kiezen uit 7 natuurlijke wekgeluiden.

Doordat de wekker verkleurt en natuurlijke geluiden afspeelt, zou je op een natuurlijkere en energiekere manier kunnen opstaan.

Daarnaast kun je met deze wekker je smartphone ook opladen, en twee wektijden instellen.

Samengevat: wil je op een natuurlijke manier wakker worden, en wil je je gsm naast je kunnen opladen? Dan is de Philips HF3531/01 iets voor jou!


4. JBL Horizon 2 Wekker

JBL staat bekend voor zijn hoofdtelefoons en luidsprekers, maar nu biedt het Amerikaanse bedrijf ook wekkers aan. Één van die wekkers vinden we zo goed, dat we vinden dat het een plekje verdient in onze top 5 beste wekkers op netstroom: de JBL Horizon 2.

Aangezien JBL bekend staat voor de geluidskwaliteit van zijn producten, is het ook niet verrassend dat je met de JBL Horizon 2 kunt genieten van een uitstekende geluidskwaliteit terwijl je luistert naar de radio. Hoe je luistert naar de radio, kun je zelf kiezen. Je kunt kiezen uit: DAB, DAB + of FM.

Houd je niet van radio, en luister je liever naar je eigen playlist? Dat is perfect mogelijk met de JBL Horizon 2! De JBL Horizon 2 biedt je namelijk de mogelijkheid om via Bluetooth muziek te streamen.

Daarnaast heeft de JBL Horizon 2 ook omgevings verlichting, deze verlichting geeft je kamer wat extra sfeer en kan ook dienen als nachtlampje.

Wil je je gsm naast je kunnen opladen? Dat kan met de JBL Horizon 2! De JBL Horizon 2 beschikt namelijk over twee usb-poorten. Je kunt daarom zelfs twee gsm’s tegelijkertijd opladen.

Samengevat: wil jij genieten van een uitstekende geluidskwaliteit, en twee usb-poorten waarmee je je gsm kunt opladen? Dan is de JBL Horizon 2 iets voor jou!


5. Ices ICR-210 Wekker op Netstroom

Last but not least, vind je in onze top 5 wekkers op netstroom ook de Ices ICR-210. Dit is een redelijk goedkope wekker, maar dat betekent niet dat deze wekker weinig te bieden heeft. Hieronder bespreken we de belangrijkste functies van de Ices ICR-210.

De Ices ICR-210 is, net zoals de andere wekkers op deze lijst, een wekker die ook over een radio beschikt (wekkerradio). Door de sleeptimer kun je gaan slapen terwijl je luistert naar die radio. Het enige wat je daarvoor moet doen, is bepalen naar welke radiozender je wilt luisteren en hoelang je naar deze radiozender wilt luisteren.

Ook beschikt de Ices ICR-210 over grote knoppen, die duidelijk zouden moeten zijn. Waardoor de wekker gemakkelijk te gebruiken is. Samengevat: wil je een simpele en goedkope wekker zonder te veel functies? Dan is de Ices ICR-210 iets voor jou!

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven