Wekker met grote cijfers

Op zoek naar de beste wekker met grote cijfers? Wil je de cijfers van je wekker beter kunnen lezen? Dan ben je bij het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende wekkers met grote cijfers vergeleken. Hieruit hebben we een top 5 gemaakt. Er zijn veel verschillende soorten wekkers met grote cijfers. Je vind de meeste terug in ons lijstje. In onze top 5 kom je zowel een wekkerradio met grote cijfers en een analoge wekker met grote cijfers tegen. Natuurlijk vind je ook gewoon de digitale wekker met grote cijfers tegen, dit is misschien wel de bekendste wekker soort. Wij helpen je graag, zodat je weer gewoon de tijd kunt lezen.

Dit zijn de 5 beste wekkers met grote cijfers van 2024:


1. Caliber HCG010 Wekker met grote rode cijfers

Caliber HCG010 Wekker met grote rode cijfers

Op nummer 1 hebben wij de Caliber HVG010. Dit is een wekker met extra grote rode cijfers. Zodat je de wekker goed kunt lezen! Maar buiten de display heb je natuurlijk nog veel meer op deze wekker zitten. Hij is niets voor niets onze nummer 1. Maar laten we eerst maar eens kijken naar de display :p. Want die heeft namelijk ook veel interessante dingetjes. Zoals je ziet heeft deze wekker mooie grote rode cijfers. En de kleur rood hebben ze expres uitgekozen. Volgens het onderzoek van promovendus Wisse van der Meijden helpt helder rood licht je om in slaap te vallen. Dit kan dus wel eens de oplossing zijn van moeilijk in slaap komen. Zijn proefpersonen hadden meer moeite om bij rood licht niet in slaap te vallen dan bij ander licht. En ze vielen ook veel sneller in slaap bij rood licht. Maar mocht je het licht toch te fel vinden dan kun je het display altijd nog dimmen.

Nu weet je dus iets meer van wat dit display allemaal kan. Laten we dan nu even kijken naar wat voor functies hij verder heeft! Op deze wekker zit een dubbel alarm die je kunt gebruiken als je met iemand slaapt. Ook kun je deze gebruiken voor in het weekend. Dat je dan toch iets langer doorslaapt dan doordeweeks. Wil je nog lekker even omdraaien? Dan zit er ook een snooze functie die je gemakkelijk kunt gebruiken. De zoemer maakt je echt wel weer op tijd wakker! Ook zit er een back-up in voor als de stroom een keer uitvalt. Je kunt namelijk gebruik maken van batterijen en de normale netsnoer.

Er is veel aandacht en onderzoek besteed aan deze wekker door de makers. Wij vinden daarom dat dit een van de beste wekkers is met grote cijfers.


2. ATRIUM Analoge Wekker Met Grote Cijfers

ATRIUM Analoge Wekker Met Grote Cijfers

Op zoek naar een analoge wekker met grote cijfers? Dan is dit echt de ideale wekker voor jou. Atrium is een Duits bedrijf die gespecialiseerd is in analoge wekkers. Er is meestal wel een groot probleem bij analoge wekkers en dat is het vervelende tik geluid. Gelukkige heeft deze wekker stille wijzers, waardoor je hier geen last van hebt. Zoals je ziet heeft deze wekker mooie grote cijfers. Als je goed kijkt naar de wijzers dan zie je dat ze groen zijn. Dit komt omdat het glow in the dark wijzers zijn! Je kunt de wijzers dus ook gewoon in de avond zien. Mocht dit niet genoeg zijn dan zit er ook een lichtje in die je kunt aanzetten.

De knoppen van deze wekker zijn ook lekker groot, zodat je die gemakkelijk kunt bedienen. Verder heb je zelfs op deze analoog wekker met grote cijfers een sluimer functie. Dat is best speciaal voor een analoog wekker. Je kunt de sluimer functie tot 6x herhaling om de 5 minuten gebruiken. En dit allemaal voor een zeer scherpe prijs.


3. Philips AJ3400 Wekkerradio Met Grote Cijfers

Philips AJ3400 Wekkerradio Met Grote Cijfers

Natuurlijk kan Philips ook niet in dit lijstje ontbreken. Dit is misschien wel de best verkopende wekkerradio van dit moment. En dat is niets voor niets. Hij heeft namelijk super veel functies en natuurlijk een mooi groot display. Deze wekker werkt op netstroom of batterijen. Het is dus kiezen wat je fijner vind of alle 2 tegelijk kan ook. Dan heb je de batterijen gewoon als back-up. Ook kun je 2 verschillende wektijden instellen. Dus eentje voor je partner en de andere voor jezelf.

Het mooie aan deze wekker is zijn uiterlijk. Philips heeft gekozen voor een vrij moderne wekker met groot display. Hij is speciaal ontwikkelt voor ouderen of slechtzienden. Zelfs van afstand kun je deze grote cijfers nog steeds goed lezen.

Met deze wekker word je heerlijk wakker met je favoriete radiozender. Je kunt er ook voor kiezen om wakker te worden met een zoemer. Wil je nog even doorslapen? Dat is ook geen probleem. Hiervoor kun je dan de snoozefunctie gebruiken. Hij zal dan elke 9 minuten opnieuw afgaan. Totdat je de wekker helemaal uit zet. Philips AJ3400 is een van de beste wekkerradio’s met grote cijfers momenteel op de markt.


4. JAP AP17 digitale wekker Met Grote Cijfers

JAP AP17 digitale wekker Met Grote Cijfers

Dit is misschien wel de stevigste wekker die er bestaat! Hij overleeft met gemak een val dus hij kan wel tegen een stootje. Gelukkig gaat dat niet tenkosten van zijn design. Zoals je ziet heeft deze digitale wekker ook grote mooie cijfers die gemakkelijk te lezen zijn. Verder werkt deze wekker op batterijen. Die zijn helaas niet inbegrepen. Zorg dus dat je minstens 3 AAA batterijen er bij koopt.

In de avond kun je ook gemakkelijk de tijd zien. Er zit namelijk ene lichtje in die je aan en uit kunt zetten. Het instellen van deze wekker gaat ook erg gemakkelijk. Druk op “Time set” en je zult gemakkelijk de wekker kunnen instellen. Zoals bijna elke wekker heeft ook deze wekker een snooze functie. DIe leke 8 minuten afgaat tot dat je wekker bent. Het is een stevige digitale wekker met grote cijfers. Misschien is dit wel je nieuwe wekker?


5. Bigben RR60NG

Bigben RR60NG

De Bigben RR60NG kan natuurlijk niet ontbreken op ons lijstje. Dit is een wekker die bekend staat om zijn grote cijfers en knoppen. Hij staat misschien wel op nummer 5, maar dit is zeker niet de slechtste wekker. Met die grote knoppen heb je ook gelijk gebruiksgemak. Zelfs mensen met de dikste vingers kunnen deze wekkerradio gemakkelijk bedienen. Als je teveel last hebt van het felle display dan kan je deze dimmen of helemaal uitzetten.

Deze wekker valt in de categorie wekkerradio met grote cijfers. Dit betekent dus dat je ook gewekt kunt worden met de radio! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewekt te worden door de normale buzzer. Heb je last met in slaap vallen? Daarvoor heeft deze wekker ook een oplossing voor. Er zit namelijk een sleepmode in die je helpt om in slaap te vallen. Snooze kun je ook gewoon met deze wekker. Met al deze functies zal de prijs je zeker verbazen!


Ben je toevallig op zoek naar een wekker voor slechtzienden? Bekijk hier onze top 5 beste wekkers voor slechtzienden

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven