Beste wekker online

Heb jij veel moeite met opstaan, of heb je gewoon een reminder nodig? Het is erg vervelend als je iets mist of niet op tijd kan opstaan. Gelukkig bestaan er gratis online wekkers die je daarbij helpen! In dit artikel vindt je de beste wekker online van 2024. Er zijn tegenwoordig zoveel online wekkers te vinden, dus wij vonden een Top 5 wel tijd werd. Hier vindt je de beste online wekkers met de leukste features. Zo heb je bijvoorbeeld online wekkers die kunnen snooze, eigen achtergronden kunt aanpassen en waarbij je zelf het geluid kunt kiezen.

Dit zijn de beste online wekkers van 2024.


1. Beste online wekker: Online.wekker24.nl

Natuurlijk staat onze topper op nummer 1. Als je naar de website gaat snap je gelijk hoe hij in zijn werking gaat. Online.wekker24.nl heeft een mooi interface en je kunt ook zelf kiezen welk geluid je wilt. Het is dus een online wekker met een geluid die jezelf kunt kiezen. Verder is online.wekker24 alleen gericht op Nederland. Hierdoor kunnen wij je extra goed helpen. Mocht je leuke en goede ideeën hebt horen wij dat natuurlijk ook graag!

Waarom wij online.wekker24 op nummer 1 hebben gezet? Het is een online wekker met veel voordelen. Met als belangrijkste dat het een wekker is waarbij je zelf je geluid kunt kiezen. Je kunt de wekker zelfs instellen met je favoriete liedje. En misschien nog wel het belangrijkste… Deze wekker werkt altijd! Hij werkt zelfs als je internet uitvalt. Zorg er wel voor dat je scherm aan blijft staan.

Ook kun je deze website gewoon openen in de avond als je moe bent. Omdat de website donkere kleuren heeft zul je minder last hebben van je ogen. Dit vonden wij wel handig 🙂


2. Onlineklok.nl

Op nummer 2 hebben wij Onlineklok.nl staan. Deze online wekker is meer dan alleen een wekker… Je kunt namelijk ook op de website een timer en een stopwatch instellen. Het is een website die gemakkelijk in gebruik is. Je kunt hem zelfs helemaal aanpassen zoals jij wilt! Deze online wekker is ook echt gemaakt voor vaker gebruik. Hij houdt namelijk bij welke tijden je voor het laatst heb gebruikt. Ook heeft hij wat standaard tijden er bij staan die vaak worden gebruikt.

Er zijn wel een paar nadelen aan deze website. Je kunt namelijk niet zelf een eigen geluidje toevoegen. Ook staan er reclames op de website die voor sommige mensen misschien storend kunnen zijn. Voor de rest doet deze online wekker echt goed zijn werk.


3. Onlinealarmkur.com

Met onlinealarmkur kun jij gemakkelijk een wekker online zetten. Zoals je op de screenshot ziet, heeft deze online wekker best wel wat advertenties op zijn website staan. Zelfs een advertentie wat een video is. Normaal gesproken zou dit natuurlijk niet zo erg zijn. Maar je wilt goed kunnen slapen en als je computer of laptop niet zoveel aankan, dan blijft hij flink draaien. Dit kan je nachtrust dus verstoren en kan je laptop zelfs minder lang mee gaan.

Buiten de advertenties, is dit een erg goede online wekker. Hij staat niet voor niets in onze top 5! Hij heeft iets wat alle andere website (nog) niet hebben. Je kunt namelijk ervoor kiezen om er een zwart scherm van te maken. Dit kun je doen door rechtsboven op het maantje te klikken. Druk dan op f11 en je scherm is nu lekker zwart. Dit is dus momenteel de enige online wekker met nachtstand. Dit is een erg handige feature die eigenlijk elke wekker online wel moet hebben.

Deze website is overigens Wereldwijd te gebruiken. Ze zijn dus niet alleen gericht op Nederland.


4. Kukuklok.com Online wekker

Okal is deze website helemaal Engels. Hij kan wel gebruikt worden in Nederland. Kukuklok is een website die is opgericht sinds 2016. Het heeft een design van een online digitaal wekker. Ook als je naar deze website kijkt snapje meteen wat je moet doen. Je kunt rechts een eigen geluidje selecteren. Het enige nadeel dat we konden vinden is dat ook deze website advertenties heeft. Dit is wel gemakkelijk op te lossen met een adblocker.

Wat een groot voordeel is aan deze website is dat hij een snoozer heeft van 10 minuten. Deze wekker online heeft dus gewoon een snooze!


5. Onlineclock.net

Op nummer 5 hebben wij Onlineclock.net gezet. Dit is ook zeker een van de beste online wekkers van 2024. Het leukste aan deze website is dat je allemaal verschillende achtergronden kunt kiezen. Ook kun je linksboven kiezen wat voor grootte je de website wilt hebben. Linksboven kun je ook erg veel grappige alarm klokken. Zo heb je bijvoorbeeld een online wekker van een barcode. Hierbij beweegt de barcode leuk mee! Dus wij vinden dit wel de leukste online wekker van 2024. Ik weet zeker dat jij dat ook vindt!

Het is wel een nadeel dat je alleen de tijden hebt in PM en AM. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je dit juist fijn vindt!

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven