Beste lichtwekker

geplaatst in: Uncategorized | 0

Als dit niet een van de beste uitvindingen is weet ik het ook niet meer. Het begin van de dag beinvloed meer dan je denkt. Als je rustig uit je slaap word gehaald heeft je lichaam de kans om te wennen aan het opstarten. je spieren worden rustig wakker en ook je hoofd begint niet gelijk met piekeren. Wie heeft niet een hekel aan het irritante gepiep van je wekker, het kan perfect voor je zijn om snel en gelijk op te staan om hem uit te doen, maar voor een hoop mensen geldt dat ze het liefste niet gelijk in de actie moeten. Dan zou ik zeker goed opletten want wij zoeken de beste lichtwekkers voor je uit.

Die heerlijke zomerdagen. Je ligt lekker in je bed, terwijl er langzaam een zonnetje voor het raam komt. de kamer word steeds lichter en eventjes later lig je lekker in de zon. Heerlijk rustig word je hierdoor wakker. Nu kan ik je blij maken: dit kan het hele jaar door!

Note: bent u slechthorend misschien? Deze soort wekker kan een uitkomst voor u zijn!


1. Philips HF3520/01 – Wake-up light – Wit

Philips is een merk dat je echt kan vertrouwen. Het allerlei producten is het niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Al meer dan 100 jaar expert op het gebied van licht. Zo ook deze praktische, handige wekker.

Door simulatie van de zonsopgang word je geleidelijk wakker gemaakt. Gebaseerd op de zonsopgang wordt het licht langzaamaan sterker. 30 minuten na dat de zonsopgang is begonnen verandert het van zacht ochtend rood in oranje. Uiteindelijk vult het je slaapkamer met mooi helder geel licht. Ben je door dit heerlijk rustig wakker worden fit je bed uit? Met een tikje tegen de wekker is de wekker uit en staat het weer voor de volgende morgen klaar. Ideaal!

Vind je het ook zo vervelend als je wilt gaan slapen en er komt veel licht van de wekker. Verleden tijd. De technologie lost al onze kleine problemen op. Zodra het licht in de slaapkamer minder word, of zelfs uit gaat, dimt het scherm van de wekker automatisch. Zodra het licht aangaat, veranderd het display mee, zo kan je altijd de tijd aflezen als je dat nodig hebt, maar geen last van een te fel display.

Wakker worden in een bos vol vogels, op het strand of het heerlijke piano muziek? Dat kan! Tijdens het veranderen van de gesimuleerde zon voeg je met gemak een van de heerlijke 5 geprogrammeerde geluidsfragmenten toe. Houd je meer van radio muziek. ook dat kan je op de achtergrond zetten.

Kortom: heerlijk uitgerust wakker worden, geweldige opties? Dat vind je allemaal in dit mooie apparaat.

Tip: Haal hem snel in huis! bestel hem via onze partner bol.com en profiteer van een fikse korting!

lichtwekker philips
led lichtwekker met natuurgeluiden en fm-radio
parya lichtwekker
denver lichtwekker
hyundai led lichtwekker met natuurgeluiden en fm-radio
lichtwekker kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *